Telegraph: Αυτό είναι το διαμέρισμα του Ελληνα Τσε Γκεβάρα, Αλέξη Τσίπρα (Στην Κυψέλη)

Telegraph: Αυτό είναι το διαμέρισμα του Ελληνα Τσε Γκεβάρα, Αλέξη Τσίπρα
=======================================================================
Στην οδό Αρμονίας 74Α στην Κυψέλη, σε μια κλασική μεσοαστική πολυκατοικία μιας άκρως πυκνοκατοικημένης περιοχής ζει ο Έλληνας Τσε Γκεβάρα. Η βρετανική εφημερίδα «Telegraph» φωτογράφισε το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Φυσικά η «Telegraph» δεν ανακάλυψε τον δίδυμο αδερφό του Τσε, ούτε πιστεύει πως μετεμψυχώθηκε και ζει πλέον στη χώρα μας. Απλώς έτσι χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα. Ο απεσταλμένος της εφημερίδας στην Αθήνα, Nick Squires, επισκέφθηκε την Κυψέλη και την πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο Αλέξης Τσίπρας, πήρε φωτογραφίες από την πίσω πλευρά, καθώς από μπροστά θα ήταν δύσκολο, από τη στιγμή που υπάρχουν φύλακες, ενώ μίλησε και με γείτονες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Όπως αναφέρει το άρθρο, για τους Ευρωπαίους τραπεζίτες και γραφειοκράτες το πού μένει ο πρώην κομμουνιστής ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μια έκπληξη. Η πρώτη είναι ότι ο οδός ονομάζεται «Αρμονίας», που, αν μη τι άλλο, δημιουργεί ένα παράδοξο από τη στιγμή που η... αρμονία είναι το τελευταίο πράγμα που έχουν οι Ευρωπαίοι στο μυαλό τους όταν σκέφτονται τον Αλέξη Τσίπρα.
========================================================================